• Uitzicht
  Uitzicht
 • Ardennen
  Ardennen
 • Uitzicht voorjaar
  Uitzicht voorjaar
 • Uitzicht winter
  Uitzicht winter
 • Uitzicht winter
  Uitzicht winter
 • Uitzicht zomer
  Uitzicht zomer
 • Uitzicht herfst
  Uitzicht herfst
De ligging


De bungalow ligt op Le Vieux Sart, een kleinschalig bungalowpark met een sportveldje met o.a. een ping-pong tafel wat kan dienen als ontmoetingsplaats voor jeugd. Het parkje is midden in de natuur gelegen tegen de bebosde heuvels, op de zonzijde, in de Ardennen achter Luik.


De ligging van dit park is ideaal te noemen; zo ligt het onder andere op welhaast een steenworp afstand van de watervallen en restaurants van Coo, Plopsaland (voorheen Telecoo) en het treinstationnetje.

Ook ligt het op slechts enkele kilometers van de gezellige stadjes Malmedy, Stavelot en Trois-Ponts. Het park ligt op een helling zodat u vanuit de bungalow een schitterend uitzicht heeft over de weidse omgeving en de rivier de Amblève.

De bungalow ligt nabij parkeergelegenheid, geeft ruim voldoende privacy, een beschut terras en is zeer eenvoudig en zonder veel hoogteverschillen via enkele(!) treden te bereiken (slepen met koffers en boodschappen is dus echt niet nodig).

In de directe omgeving van Coo liggen diverse "outdoor-centra"; zo kunt u bijvoorbeeld kajakken, mountainbiken, wielrennen, abseilen, triken, karten, oude spoorlijnen afrijden en "survivalen". U kunt er ook geweldige wandelingen maken, vrij in de natuur of langs een van de vele uitgezette routes (Nordic Walking). Verder kunt u paardrijden of vissen op de Amblève (visvergunning vereist).

Zwemmen is mogelijk in Trois-Ponts of in het subtropische zwemparadijs van Vielsalm en waterfietsen kan op het meer van Doyard. Op ongeveer 1 km (!) afstand van Le Vieux Sart ligt het pretpark PlopsaCoo met Kabouter Plop en vrienden, voorheen TeleCoo; een leuke tip voor een gezellig dagje uit met de (klein)kinderen. Attracties voor jong en oud! 

Ook in de winter kunt u heerlijk wandelen, langlaufen in Mont le Soy en in Wanne op slechts 10 autominuten afstand skiën op de grootste skihelling van België. Mede door het gebruik van sneeuwkanonnen zijn de skicondities daar vaak al snel goed.

Uw dagelijkse inkopen doet u in Trois-Ponts (2 grote supermarkten aanwezig waarvan er een ook op zondagochtend is geopend), Stavelot of Malmedy waar u zelfs een winkel van Blokker, Action, Leen Bakker, Lidl en Kruidvat zult ontdekken. U vindt vele gezellige restaurants met een heerlijke Bourgondische kaart en prima terrassen met een rijk aanbod aan Belgische bieren (proeverijen) in de directe omgeving.


Kortom een prima bestemming voor een geslaagde vakantie, week, midweek of een (lang) weekendje weg; gewoon samen met partner, vrienden of met uw gezin!