• Uitzicht
  Uitzicht
 • Ardennen
  Ardennen
 • Uitzicht voorjaar
  Uitzicht voorjaar
 • Uitzicht winter
  Uitzicht winter
 • Uitzicht winter
  Uitzicht winter
 • Uitzicht zomer
  Uitzicht zomer
 • Uitzicht herfst
  Uitzicht herfst
De activiteiten en bezienswaardigheden

 

In de directe omgeving van de bungalow is er een groot aanbod aan activiteiten en zijn er veel bezienswaardigheden, zowel op cultureel als recreatief en actief gebied.

Veel te doen maar ook als u van rust houdt zit u helemaal goed en kunt u genieten van de heerlijke uitgestrekte bossen met vele verrassende vergezichten vanaf terrassen, uitkijkpunten of uitkijktorens.

 

In de omgeving kunt u zich verbazen in de eeuwenoude Grotten van Remouchamps, Hotton of Han. Het circuit en Kartbaan van Francorchamps ligt op slechts 12 km. afstand van de bungalow terwijl thermale baden zijn te vinden in het beroemde Spa (19 km.)

 

In het oude centrum van het nabijgelegen Stavelot bevinden zich VVV in het museum naast de oude Abdij waar u meteen een kijkje kunt nemen bij de, deels vrij toegankelijke, opgravingen. In Malmedy zijn veel winkels als o.a. Blokker, Action, Lidl en Kruidvat te vinden.

 

Vissen (visvergunning vereist) kunt u in ondermeer de rivier de Amblève.

 

Er zijn voldoende mogelijkheden in Coo (Citadel) voor Mountainbike-, Quad- en kayak-verhuur. Paardrijden, zwemmen en inkopen kunt u doen in het nabijgelegen Trois-Ponts (3 km.). Hier zijn meerdere grote supermarkten aanwezig en kunt u zelfs op zondagochtend verse producten als stokbrood bij Carrefour kopen.

 

Wat verder weg, op ca 60 km afstand ligt de stad Luxemburg, wat zelfs ooit was uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa voor 2007.

De route van de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik loopt pal langs het park. U kunt verder kiezen uit vele duidelijk uitgezette wandel- en fietsroutes op verschillende niveaus. Er is een tropisch zwembad in Vielsalm (16 km.)

 

Bouillion, Rochefort, Logne en La Roche hebben fraaie ruines. Een mooi kasteel in de natuur vindt u in Modave. Indrukwekkende citadels komt u tegen in Dinant, Huy en Namen. Kortom voor ieder wat wils!

In de bungalow treft u een map aan met uitgebreide, recente, informatie over de omgeving.